miércoles, 25 de marzo de 2009

Exit del Taller de Caixes-Niu per a Pàrids

Album de Fotos

El passat 15 de març es fa fer el taller de caixes-niu per a pàrids amb una grans assitència de nens i nenes d'Ullastrell. Va ser un èxit ja que petits i grans van donar molta importància a la necessitat de les caixes-niu per a pàrids, per tal de combatre a la processionària.
Cal fer esment que el CEIP Serralavella, durant la mateixa setmana, van treballar a diferents nivells i a totes les aules la necessitat de les caixes-niu, el pàrids i combatre a la processionària.
Durant el taller, es van fer diferents activitats. La primera de totes va ser una explicació "teòrica" però molt amena,a càrrer de l'educadora ambiental Elisabet Valls. Tot seguit es van retornar a la natura tres ocells (Passarell, Cadernera, Verdum) recuperats pels CRFS de Torreferrussa. Un cop alliberat el ocellets, es va a passar a muntar els kits de caixes-niu on tothom qui va voler en va muntar alguna que altra i a més es la van poder personalitzar amb el seu nom. Aquestes caixes, les qual han sigut 100% subvencionades per l'empresa Juan & Juan, es col.locaran als diferents indrets del poble exceptuant algunes que s'han donat a la mateixa persona qui la muntava segons si la disponibilitat de casa seva. En definitiva, es van muntar un total de 65 caixes. Finalment, es va passar a instal.lar dues caixes-niu a la zona esportiva d'Ullastrell.




No hay comentarios: