martes, 9 de junio de 2009

Cap de Setmana a l'Alt Empordà

L’últim cap de setmana del mes de maig, l’associació Ullastrell Natura va fer una sortida en familia a l’Alt Empordà. Va ser un cap de semana molt interessant i molt intens!!!! El dissabte al matí, van visitar part del Parc dels Aiguamolls de l’Empordà, on vam poder disfrutar de moltes observacions interessants d’ocells, crancs, tortugues d’aigua dolça, insectes, daines… Realment, aquest parc és un lloc únic, val la pena visitar-lo. A la tarda, després de dinar vam anar a Garriguella a visitar el Centre de Recuperació de Tortugues de l’Albera (CRT), on vam poder disfrutar de moltíssimes tortugues de terra autòctones i algunes d’exòtiques; val a dir que el centre està molt ben muntat i que la seva tasca de recuperació és importantíssima per a la nostra tortugua mediterrània. Al final de la jornada, vam anar a fer un refresc al Port de la Selva, tot disfrutant d’una numerosa colònia d’orenetes cuablanca. Cap al tard, vam tocar retirada i vam anar a la casa rural a fer un sopar en família, en definitiva un sopar d’aquells que no s’oblida, d’aquells que valen la pena!!!!!

El diumenge al matí o millor dit a trenc d’alba, els més valents van tornar als Aiguamolls de l’Empordà on van poder realizar una altra vegada una bona quantitat d’observacions.

Cap al migdia, i amb la panxa ben plena després d’un generós esmorzar ens vam dividir, ja que alguns tenien comprimisos familiars i d’altres van aprofitar la situació per anar a fer una visita a Castelló d’Empúries i a Begur. Al final de la jornada del diumenge, vam arribar a Ullastrell amb la sensació de que el cap de setmana s’havia fet curt i amb moltes ganes de repetir una sortida com aquesta.

Foto de grup



No hay comentarios: