jueves, 12 de junio de 2008

Hacking

Avui, dia 12/6/2008 ens podem començar a sentir una mica més feliços. Sí,sí,sí!!!!!!! Ja tenim les "nostres" òlibes aquí!!!!!!!
Després de molt treball i esforços per part de tothom, avui s'inicia el hacking d'òlibes a Ullastrell, amb un total de 5 pollets.
Esperem que tot sigui un èxit.
A continuació, publiquem un àlbum de fotos d'aquest primer dia, on s'hi pot veure tota la preparació que ha fet falta abans de col.locar els nostres amics/amigues dins la seva nova llar. Com podreu veure, prèviament ja s'havia muntat la caixa, però ens ha fet falta posar-hi una reixa a la sortida, perquè les òlibes no marxin de la seva nova casa i a més hi puguin agafar confiança. Aquesta reixa, hi estarà un total de 5 ó 6 dies. Arribat aquest punt es treurà, i si elles ho creuen convenient podran començar a realitzar "passejades" per fora de la caixa-niu. Un cop ja han tingut la casa preparada, s'hi ha afegit grava, i tot seguit s'han anat agafant òliba per òliba, s'ha mirat l'enumeració de l'anella oficial, i els hi em posat unes anelles de colors per poder-les identificar visualment. També com podreu veure, aquestes porten un emisor de ràdio a l'esquena, perquè un cop surtin a viure a la natura, els hi ferem un seguiment durant uns dies. I res més, ara només falta portar menjar diàriament, als nostres amics/amigues perquè es facin grans, fortes i amb moltes ganes de volar pel cel d'Ullastrell.
Per veure tot l'àlbum, cal clicar sobre l'imatge següent:


No hay comentarios: