domingo, 8 de junio de 2008

Visita al CRFS de Torreferrusa

Ahir, dissabte 7 de juny, un grup de persones del poble, ens vam desplaçar al centre de CRFS de Torreferrusa, que es troba a Santa Perpètua de Mogoda.
Ens van fer una visita guiada per totes les instal.lacions. Realment, ho tenen molt ben preparat, amb sala de primeres atencions, nurseria, sala de mudes, aviaris de vol.... En poques paraules, és un hospital-hotel per els nostres animalons, ja que un cop recuperats es retornen a la natura, perquè cal recordar que n'és el seu lloc. Realment, en aquests centres fan una feina molt important i seriosa, ja que al cap de l'any recuperen molts animals. Si no fos per ells, molts dels animals es moririen!!! Heu de pensar que les persones involucrades en projectes d'aquests tipus, encara que siguin professionals, han de tenir molta vocació i posar-hi moltes hores de la seva vida personal!!!! Us adjunto algunes de les fotos que es van realitzar ahir, perquè us pogueu fer una idea de l'envergadura del projecte.
Per veure l'album de fotos, cal clicar sobre la següent imatge:



1 comentario:

ecrelgrande dijo...

Jo soc una de les persones que va visitar el Centr, i vaig disfrutar de lo lindo. La veritat es que el treball que fan es digne d'admirar