jueves, 5 de junio de 2008

El bategar d'Ullastrell Natura

Benvolguts,

Ullastrell Natura, ja fa molts mesos que des del darrera ha anat bategant paulatinament. Sense fer massa soroll, però això si amb una mentalitat molt clara - APROPAR LA NATURA A PETITS I GRANS -.
Aquest projecte va néixer a mitjans de Juliol de 2007, quan l'Associació d’Amics del Centre de Recuperació de Fauna de Torreferrussa (Miloca) va venir a Ullastrell a retornar a la natura tres òlibes i un xot. Apartir de llarvors, ens vam anar reunint un seguit de persones per tal d'assentar les bases de funcionament del nou project Ullastrell Natura.
Amb les idees clares, i amb les piles carregades ens vam atrevir a formar part del Projecte Òliba que Miloca està encapçalant. D'aquest projecte, en un altre post s'en parlarà distesament. Amb aquest projecte s'inicia el caminar d'Ullastrell Natura.......
ENDAVANT, PASSEU I PARTICIPEU



2 comentarios:

Ullastrallenc dijo...

Soc Ullastrellenc i he llegit el vostre blog, m'enorgulleixo veure ciutadans del meu poble que no busquen la confrontació com últimament s'estan vivint. Que treballen perquè els nens coneguin l'entorn que ens rodeja tant natural i verge, i que modestament ho fan per demostrat que un poble com Ullastrell segueix vivint dins un espai Natural malgrat es vulgui fer veure el contrari.

Salutacions.

Felicitats!!!!

ecrelgrande dijo...

Ei; aixó es una canya, hi passat nota a Elisabet de Miloca i a Eva de Fundació Aigues de Terrassa per que ho tinguin en compte.
Per altre banda et comento que iniciem un projecte per disfrutar amb moltes activitats.